0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Samarbejdspartnere

Hos BabyBen får du en masse fordele samlet et sted.

Hos BabyBen.dk har vi en klar vision - vi vil gøre det billigere og nemmere at være en børnefamilie. Vi har derfor indgået en masse samarbejder med nogle virksomheder, som skal give jer flere fordele. Du kan blandt andet få gratis adgang til Fairytell, hvor du finder over 500 af de bedste børnebøger og timevis af god underholdning. Hvis du normalt skulle have adgang til dette, ville du skulle betale 59,- om måneden, men det er selvfølgelig inkluderet i dit BabyBen abonnement.

Fairytell - GRATIS ADGANG

Fairytell er en helt ny og unik app for børn med børnebøger til tablet og smartphone for børn i alderen 0 til 10 år. Her byder vi på både e- og lydbøger. For et fast månedligt beløb, får I ubegrænset adgang til over 500 af de bedste børnebøger og timevis af kvalitetsunderholdning. Du og dit barn kan trygt kan gå på opdagelse. Som medlem af BabyBen, får du gratis adgang til fairytell (normalpris 59,- om måneden)

Link: https://www.fairytell.dk

Du får automatisk til sendt en kode til Fairytell når du opretter dig på BabyBen.


First-8 - Få 10% på deres kurser

First-8 er en landsdækkende virksomhed som sælger hjertestartere og førstehjælpskurser til både erhverv og private. Vi har stor erfaring med vores kurser til mødregrupper og forældre til børn mellem 0-8 år. På vores kurser underviser vi forældre i at skabe et sikkert hjem, ved at kunne bruge den korrekte førstehjælp. Vi tilbyder undervisning hvor der er tid til forståelse og spørgsmål. Opnå 10% rabat på first-8 gode kurser.

Link: https://www.first-8.dk/

Rabatkode ”Babyben”


Hofstra & Wagner - Få 10% på alle ordre

Idéen byggede på at gøre design til alt andet, end hvad det behøves at være. Der var en stigende interesse i antikke møbler, hvor kabeltromler blandt andet blev brugt. Vi har produkter som plankeborde af kabeltromler, almindelig plankeborde, natborde, stole, vinhylder og det flotte vægur. Du får 10% på alt fra Hofstra & Wagner.

Link: https://www.hofstrawagner.dk

Rabatkode: Babyben10


NiceWall.dk - Få én gratis gave med når du handler hos NiceWall.

Vi er NiceWall.dk og har siden 2013 solgt vægdeko som wallstickers, plakater, emaljeskilte, fototapeter mm. Få en gratis gave med når du handler hos nice-wall.

Link: https://www.NiceWall.dk

Krav/rabatkode: Handle for mere end 100 kr.


Psykolog Heidi - Få adgang til onlinekurset "Nærvær Nu" for bare 149 kr

Heidi Agerkvist er familiepsykolog og parterapeut med base i Århus, og har herudover bygget et stort online univers op på heidiagerkvist.dk. Her blogger hun om familielivet, forældreskabet og parforholdet, og deler ud af solid psykologisk viden formidlet i hendes karakteristiske ligetil og meget konkrete stil.  Heidi bruges ofte som ekspert af en lang række medier.  På siden kan du tilmelde dig hendes gratis nyhedsbrev og løbende få tips og tricks til hverdagen i børnefamilien. Heidi giver adgang til sit onlinekursus Nærvær Nu, som hjælper dig til at få mere nærvær i din hverdag og dine relationer. Som medlem får du onlinekurset for bare 149 kr (normalpris 279)r

Link: https://www.heidiagerkvist.dk

Krav/rabatkode: vipbaby