0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

HANDELS- OG MEDLEMSBETINGELSER FOR BABYBEN.DK (BABYBEN APS)

MEDLEMSKAB

Babyben.dk (BabyBen ApS) er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne store rabatter på en masse produkter inden for kategorierne baby og børn. Det er kun muligt at handle hos Babyben.dk for betalende medlemmer. For at blive medlem hos Babyben.dk skal du være fyldt 18 år, og du skal bekræfte dette, når du opretter dig som medlem af BabyBen ApS fordelsklub. Babyben.dk er kun en fordelsklub for privatpersoner og køb med henblik på videresalg er ikke lovligt. Det koster DKK 79 om måneden at være medlem. Abonnementet hæves hver måned, indtil du ikke længere vil være medlem. Du kan opsige dit medlemskab når det passer dig inde på din konto sektionen her på siden.

SÅDAN KØBER DU

Du kan kun handle hos Babyben.dk som betalende medlem af fordelsklubben. Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind og købe BabyBens produkter til de lave favorable priser. Hvis ikke du er medlem, skal du oprette en profil før du kan handle. Efter oprettelse af bruger vil du modtage en e-mail, med dertilhørende info om dit medlemskab. Efter en ordre er gennemført, vil du få tilsendt en ordrebekræftelse pr. e-mail, og du vil modtage endnu en e-mail, når vi afsender din ordre. I disse e-mails bliver du også gjort opmærksom på dit medlemskab af Babyben.dk´s fordelsklub.

BESTILLING

Hos Babyben.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forslag til sortiment, eller generelle ris eller ros bedes du skrive dette til kontakt@babyben.dk eller ringe til 25704023 i hverdagene fra 9-17.

ANNULLERING AF BESTILLING

Hvis du har oprettet et køb og ønsker at annullere din bestilling, skal du enten ringe på 25704023 i hverdagene fra 9-17 eller skrive til kontakt@babyben.dk. Dette skal ske hurtigst muligt og du bedes have ordrenummer klar. Det er kun muligt at annullere en ordre, hvis vores lager ikke er begyndt at håndtere ordren.

OM PRISERNE PÅ BABYBEN.DK

Priserne der vises på Babyben.dk er medlemspriser. Man kan købe hvad der svarer til normalt brug. Mener vi der er tale om indkøb med videresalg for øje vil vi kontakte dig. En evt. Konsekvens heraf er udelukkelse fra klubben. Prisen vi sammenligner med er gældende normalpriser og vejledende udsalgspriser, der tilbydes hos andre butikker og webshops f.eks. Babysam og ønskebørn. Vi overvåger disse priser nøje, men tager forbehold for pludselige prisændringer i markedet.

BETALING

Alle betalinger gennemføres teknisk af Pensopay og med Nets og Teller som kortindløsere. På Babyben.dk kan der betales med Dankort, Visa, Visa electron og Mastercard. Alle betalings- og kortgebyrer er indeholdt i prisen og afholdes således af Babyben. Betaling for medlemskab samt varer på Babyben.dk kan kun ske med betalingskort. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Babyben.dk, eller når dit medlemskab påbegyndes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er oplyst inkl. moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med Babyben.dk indgås aftaler på dansk.

FORSENDELSE

Ordrer bestilt hos BabyBen ApS leveres af GLS til enten en pakkeshop nær dig eller direkte til hjemmet. Hjemmelevering er dyrere end pakkeshop levering, men du vælger selv hvilken løsning du ønsker i check out. BabyBen ApS har ansvaret for varerne, indtil de er leveret.

GLS - Pakkeshop: 29,00 DKK

GLS - Levering til døren: 44,00 DKK

Leveringstid er fra 1-3 dage fra bestilling.

FORTRYDELSES- OG RETURRET (RETURVARER)

BabyBen ApS yder fortrydelsesret på 14 dage. Fristen gælder fra den dag du modtager varerne.

Hvis du vil fortryde og returnere en eller flere varer, skal du inden for 30 dage informere os om fortrydelsen/returneringen på tlf.: 25 70 40 23 (Hverdage fra 9:00-17:00) eller på mail kontakt@babyben.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, medmindre du samtidig har givet os tydelig meddelelse om dette på tlf.: 25 70 40 23 (Hverdage fra 9:00-17:00) eller på mail kontakt@babyben.dk.

Hvis varen er forseglet, hvilket kan være tilfældet af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, er der ikke fortrydelses- og returret, hvis forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Omkostninger ved returnering af varer, skal du selv betale. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, da du bærer risikoen for varen.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Ved brug af plejeprodukter, dufte og kosmetik kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Vi opfordrer derfor til, at du altid sender denne med retur i ubeskadiget stand.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Du skal give os besked om, at du har nægtet at modtage pakken på tlf.: 25 70 40 23 (Hverdage fra 9:00-17:00) eller på mail kontakt@babyben.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Att. Babyben.dk
Lykkegårdsvej 18
5492 Vissenbjerg

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

REKLAMATIONSRET

BabyBen ApS yder dig den lovpligtige reklamationsret på 24 måneder fra levering. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk at for varer med en begrænset levetid er reklamationsretten ligeledes begrænset.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Såfremt du opdager en fejl eller en mangel ved en vare, der er købt på Babyben.dk, skal du hurtigst muligt eller indenfor rimelig tid efter du har opdaget manglen, rette henvendelse til os på Babyben.dk, hvorefter vi vil håndtere din reklamation. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

REFUSION AF FRAGTOMKOSTNINGER

I tilfælde af mangler ved en vare, som du ønsker at reklamere over, kan du, efter nærmere aftale med os, sende den til:
Babyben.dk
Lykkegårdsvej 18
5492 Vissenbjerg

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Hvis din reklamation er berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på kontakt@babyben.dk eller tlf. 25 70 40 23. Hvis ikke det lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnets adresse: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her ec.europa.eu/odr

BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

Når du melder dig ind hos Babyben.dk, skal du bekræfte at du er over 18 år. Er du under 18 år skal indmeldelsen og abonnementet tegnes af en forælder. En aftale kan altid let opsiges af en forælder, hvis den uanset betingelsen om at være over 18 år er indgået af et barn eller en person under 18 år.

HÅNDTERING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Når du er oprettet som kunde hos Babyben, så opbevares dit navn, din adresse, dit telefon nummer og din e-mail adresse i et elektronisk kundekartotek. Kun ansatte hos Babyben.dk kundeservice har adgang hertil. Vi gemmer disse personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte ordrer til dig. Vi opbevarer også personoplysninger i forbindelse med overholdelse af bogføringslovens regler, hvorefter regnskabsmateriale skal opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. Inden der evt. gemmes øvrige personoplysninger via Babyben.dk, sikrer vi, at du altid er indforstået hermed og ved præcis hvilke oplysninger, der gemmes.

Vi sender kundeoplysninger krypteret.
Som oprettet kunde hos BabyBen ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ret til indsigt i, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Dine rettigheder har du efter Persondataloven. For mere information eller henvendelse om indsigt sendes til BabyBen ApS via e-mail kontakt@babyben.dk.
Den dataansvarlige på Babyben.dk er BabyBen ApS

Oplysninger afgivet til Babyben.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

COOKIES

Babyben.dk anvender cookies. Det gør vi udelukkende for at gøre det lettere for dig at logge ind og for at vise dig relevante produkter og nye tilbud, når du besøger Babyben.dk
En cookie er en lille fil, der indeholder oplysninger om du er ny- eller tidligere kunde, hvilke produkter du besøger, samt andre forhold om din adfærd på websitet. Cookien lagres på din PC, tablet eller mobiltelefon.

Én cookie kan ikke identificere dig som person, kun genkende din PC, tablet eller mobiltelefon og derved sikre dig en tilpasset udgave af Babyben.dk.

Vi gemmer typisk en cookie i 12 måneder.

WEBSTATISTIK

Du har mulighed for at indstille din browser, så den giver en advarsel, når du modtager en cookie. Du har også mulighed for at slå brugen af cookies helt fra i din browser.
Hvis du ønsker at slette dine cookies, kan dette gøres fra din browsers indstillinger. Hvis du har spørgsmål angående dine cookies, kan du henvende dig til os på kontakt@babyben.dk.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Priserne på Babyben.dk er dagspriser, og vi tager derfor forbehold for eventuelle ændringer af afgifter og priser samt force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangelfulde eller forsinkede leverancer fra vores underleverandører.

GENERELLE OPLYSNINGER

BabyBen ApS
CVR: 38369547
Adresse: Lykkegårdsvej 18 5492 Vissenbjerg
Mail: kontakt@babyben.dk
Tlf: 25 70 40 23